Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Αμαλιάδα: Αντιδρούν για την υποβάθμιση του Πρωτοδικείου

amaliada agora

Κλείνουν τα μαγαζιά την Τετάρτη

Σε διαμαρτυρία και κινητοποίηση με κλειστά μαγαζιά προχωρούν οι καταστηματάρχες και επαγγελματίες της Αμαλιάδας ως ένδειξη δυσαρέσκειας για τον σχεδιασμό της κυβέρνησης στην υποβάθμιση του Πρωτοδικείου της πόλης που θα φέρει μαρασμό γενικότερα στην περιοχή.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας μετά από συνέλευση με όλα τα μέλη του αποφάσισε να κλείσουν όλοι τα μαγαζιά τους την ερχόμενη Τετάρτη και θα κάνουν συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια Αμαλιάδας.

Όπως φαίνεται οι πολίτες από την Αμαλιάδα μέχρι και τον κάμπο δεν θα μείνουν άπραγοι για το θέμα αφού και οι κάτοικοι της Γαστούνης και των Λεχαινών είναι σε αναβρασμό για το κλείσιμο των ειρηνοδικείων τους ενώ αν περάσει το σχέδιο της κυβέρνησης, θα πρέπει για μια υπόθεση να έρχονται στον Πύργο κάνοντας 25 χιλιόμετρα επί δύο φορές.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας:

Ύστερα από την έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29/01/2024 με αφορμή το σχέδιο νόμου για την κατάργηση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας, ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας θα συμμετάσχει στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 11:00 π.μ. έξω από το κτίριο των Δικαστηρίων. Για το λόγο αυτό την Τετάρτη ύστερα από απόφαση των παρευρισκόμενων μελών τα καταστήματά μας θα παραμείνουν κλειστά και καλούμε όλα τα μέλη μας να δώσουν το βροντερό παρόν στο χώρο των Δικαστηρίων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds