Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Εντατικοί έλεγχοι της τροχαίας – Συστάσεις από την ΕΛΑΣ για την οδική ασφάλεια

troxaia elegxoi

 Έλεγχος σε 1.143 οδηγούς από 24 – 29 Δεκεμβρίου- Βεβαιώθηκαν 389 παραβάσεις

αστυνομία υπενθυμίζει σε όλους ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας. Μεταξύ των συστάσεων που γίνονται στους οδηγούς είναι η τήρηση των κανόνων του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας.

Όσοι θα οδηγήσουν, να μην πιούν, να μην υπερεκτιμούν τις ικανότητες τους στην οδήγηση να σέβονται αλλά και να προστατεύουν τους συνεπιβάτες και όσους χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο.

Την ίδια ώρα, με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έλεγχοι στους δρόμους της Αθήνας. Όπως και τις προηγούμενες μέρες έτσι και σήμερα αλλά και το επόμενο χρονικό διάστημα έντονη θα είναι η παρουσία της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων.

Έλεγχος σε 1.143 οδηγούς από 24 – 29 Δεκεμβρίου- Βεβαιώθηκαν 389 παραβάσεις

Μεταξύ άλλων:

  • 4 για υπερβολική ταχύτητα
  • 4 για παραβίαση του κόκκινου
  • 10 για επικίνδυνους ελιγμούς
  • 47 για μη χρήση ζώνης
  • 28 για κατανάλωση αλκοόλ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου υπογραμμίζει πως η Αστυνομία παραμένει αφοσιωμένη στην προστασία του κοινωνικού συνόλου εφαρμόζοντας ένα ολιστικό σχέδιο δράσης που εκτείνεται από την προστασία οδηγών και πεζών έως και την πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε παραβατικής συμπεριφοράς.

Πηγή: ertnews.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds