Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Αμαλιάδα – Με επιτυχία σεμινάριο BLS/AED (Βασικής Υποστήριξης Ζωής με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή)

blsaed amaliada

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Πραγματοποιήθηκε σεμινάριο BLS/AED

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρες 11.00-15.00 στο χώρο της ΝΜ Αμαλιάδας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία Σεμινάριο BLS/AED (Βασικής Υποστήριξης Ζωής με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή) το οποίο οργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑΑ) και πιστοποιείται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης ΕRC.

instagram

Το Σεμινάριο αυτό έγινε με πρωτοβουλία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας σε συνεργασία με την ΝΜ Αμαλιάδας, στο χώρο της οποίας έγιναν τα θεωρητικά μαθήματα καθώς και οι ασκήσεις πρακτικής εφαρμογής από τους εξαιρετικούς εκπαιδευτές της ΕΕΚΑΑ υπεύθυνους για την Δυτική Ελλάδα.


Μετά το πέρας του σεμιναρίου, χορηγήθηκαν πιστοποιητικά τα οποία έχουν ισχύ για τρία χρόνια. Η ομάδα της ΕΕΚΑΑ δεσμεύτηκε πως θα επανέλθει για εκπαίδευση καινούριας ομάδας συμμετεχόντων, για το οποίο θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση και οδηγίες για όσους ενδιαφέρονται.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds