Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Αμαλιάδα – Παρουσίαση βιβλίου -¨Το μυστικό των επτά θαλασσών¨

VIVLIO

Το Σάββατο στην Αμαλιάδα η παρουσίαση βιβλίου ¨Το μυστικό των επτά θαλασσών¨

instagram

Το νέο βιβλίο παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας της συγγραφέως με καταγωγή από τα Λεχαινά Μαρίας Συλαϊδή, υπό τον τίτλο: «Το μυστικό των επτά θαλασσών» από τις εκδόσεις Διάνοια, παρουσιάζεται το απόγευμα του Σαββάτου 6 Απριλίου 2024 και ώρα 7:30, στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας (Σοχιάς), υπό την αιγίδα του Δήμου Ήλιδας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας, Έλενα Κακολύρη και ο εκπαιδευτικός και ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Ήλιδας πάνω σε θέματα Παιδείας, Ιωάννης Ντακούλιας.

SYLAIDH MARIA

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΡΙΑΣ ΣΥΛΑΪΔΗ:

Η Μαρία Συλαϊδή μεγάλωσε στα Λεχαινά και ζει μόνιμα στην Αθήνα. Η συγγραφή ήρθε στη ζωή της με έναν απρόσμενο τρόπο, τη στιγμή που χρειαζόταν τη μαγεία των παραμυθιών περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Γι’ αυτήν η συγγραφή είναι ένα όμορφο ταξίδι.

Γράφει για να μπορεί να δημιουργεί γέφυρες ανάμεσα στον κόσμο της πραγματικότητας και τον κόσμο της φαντασίας, καθώς πιστεύει ότι αυτές οι γέφυρες συνδέονται μεταξύ τους με μια χρυσή κλωστή, που αν μπορέσεις να την ακολουθήσεις τότε η μαγεία δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ.

Παρακολούθησε μαθήματα ανάγνωσης και γραφής Παραμυθιού, καθώς και αρχές Λογοτεχνίας στο Tabula Rasa και ανάγνωση και γραφή πεζογραφίας στο ΕΚΠΑ. Διηγήματα και παραμύθια της έχουν βραβευτεί σε διαγωνισμούς και παράλληλα γράφει και μοιράζεται ιστορίες flash fiction για τη σελίδα 121 words.

VIVLIO

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds