Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Αμαλιάδα: Συνεχίζουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους ενάντια στα σχέδια υποβάθμισης του Πρωτοδικείου της πόλης

kinamaladia

Συνεχίζουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους τα μέλη του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αμαλιάδας ενάντια στην κατάργηση του Πρωτοδικείου και τις τεράστιες ελλείψεις υπαλλήλων στις υπηρεσίες του.


Αντιπροσωπεία του Συλλόγου συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης στην Αθήνα. Την κινητοποίηση διοργάνωσε η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Δ.Υ.Ε.), διαμαρτυρόμενοι για το επικείμενο νομοσχέδιο για το νέο δικαστικό χάρτη της χώρας, που απειλεί με υποβάθμιση ή ακόμη και κατάργηση το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας, μαζί με άλλα Πρωτοδικεία της χώρας.


Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αμαλιάδας: «με Απόφαση Γενικής Συνέλευσης την 23 Φεβρουαρίου 2024, με θέμα την κατάργηση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας και τις τεράστιες ελλείψεις Υπαλλήλων στις Υπηρεσίες του, στηριζόμενη και στην με αρ. πρωτ. 76/19-02-2024 ανακοίνωση της ΟΔΥΕ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ 2ΩΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09-11.00 π.μ.».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds