Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Άμεσα λύση στο θέμα του αγροτικού εξηλεκτρισμού

REUMA AGROTIKO

ΟΑΣΗ: Να προχωρήσει άμεσα ο αγροτικός εξηλεκτρισμός

instagram

Άμεσα λύση στο θέμα του αγροτικού εξηλεκτρισμού, απαιτεί η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας.

Με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι απαιτεί άμεσα, με ευθύνη της κυβέρνησης και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, να προχωρήσουν οι απαιτούμενες ενέργειες για τον αγροτικό εξηλεκτρισμό των κτηνοτροφικών και αγροτικών εγκαταστάσεων ( στάβλους, αποθήκες κτλ).

«Είναι απαράδεκτο το 2024 το « επιτελικό κράτος » να μην δίνει την δυνατότητα στους κτηνοτρόφους και στους αγρότες να έχουν ρεύμα σε μαντριά, στάνες ή αποθήκες, κάνοντας έτσι τις συνθήκες της ζωής τους ακόμα πιο δύσκολες. Βεβαίως αυτό είναι ένα ακόμα κομμάτι της αντιλαϊκής πολιτικής απέναντι στους αγροτοκτηνοτρόφους αφού η σημερινή κυβέρνηση και όλες οι προηγούμενες μαζί με τα κόμματα της ΕΕ έχουν υπερψηφίσει την ΚΑΠ που τους ξεκληρίζει με την πολιτική της και τους πετά από την γη τους. Απαιτούμε άμεσα να δοθεί λύση στο σοβαρότατο αυτό πρόβλημα χωρίς καμία επιβάρυνση των αγροτών και των κτηνοτρόφων» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds