Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

“ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ” στον Δήμο Πύργου: Μια πρόταση για τον Πύργο μας…

αγνοστοσ στρατιοτισ πυργοσ μνειμιο

ΠΡΟΣ: Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών 

κ. Βασίλη Παναγόπουλο 

Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού 

κ. Αλέκο Γαλανόπουλο 

Είναι γεγονός ότι η εικόνα της Κεντρικής Πλατείας του Πύργου τα τελευταία χρόνια μας προκαλεί θλίψη. Είναι εύλογο ότι επικροτούμε τις τελευταίες δηλώσεις του Βασίλη Παναγόπουλου, περί προτεραιότητας αποκατάστασης και παραμονής του Ηρώου της Πόλεως στην ίδια θέση. Είναι επίσης γεγονός ότι η Πόλη μας έχει φανερή έλλειψη σε στοιχεία επισκεψιμότητας, δεν υπάρχουν κίνητρα που θα διεγείρουν κάποιον να έρθει σε αυτή. Επίσης δεν ξεχνάμε τις δηλώσεις των τέως και νυν Δήμαρχων για απόδοση τιμής στους δυο Ίκαρους μας που έχασαν την ζωή τους ανοικτά του Κατακόλου. 

Μπορούμε λοιπόν να συνδυάσουμε την προσπάθεια για επισκεψιμότητα στην Πόλη, την προσπάθεια για ένα σημείο αναφοράς (που σίγουρα θα προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες- θα αποφέρει εκατομμύρια φωτογραφίες και σίγουρα θα διαφημίσει ανέξοδα την Πόλη σε όλο τον κόσμο) και παράλληλα την τήρηση και του λόγου και της υπόσχεσης των Πρώτων πολιτών του Δήμου. 

Προτείνουμε λοιπόν την τοποθέτηση ενός Πολεμικού Αεροσκάφους πίσω από το Ηρώον, πάνω σε στήλη και με γωνία ανόδου 45 ο να κοιτά προς το Κατάκολο. Εμείς, καλοπροαίρετα και ουσιαστικά, θέτουμε μία πρόταση, που μπορεί εύκολα να υλοποιήσει η Δημοτική Αρχή, για το καλό της Πόλεώς μας 

Υ.γ. Παραθέτουμε εικόνα ίδιας κατασκευής από F-104 (προτείνουμε τον ίδιο τύπο για διάφορους λόγους) από το ΤΟ F-104 ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΕΔΑ ΖΟΥΜΠΕΡΙ.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds