Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα πήρε και τα παιδιά της στο πολυκατάστημα για να συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη, παραβιάζοντας το παραδοσιακό βασιλικό πρωτόκολλο.

princesdianasanta

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η αγαπημένη και εμβληματική Πριγκίπισσα της Ουαλίας, ήταν γνωστή για το επαναστατικό της πνεύμα και την αποφασιστικότητά της να απελευθερωθεί από τους αυστηρούς κανόνες της βρετανικής μοναρχίας.

Σε όλη της τη ζωή, έδειξε στον κόσμο ότι δεν φοβόταν να αμφισβητήσει το status quo και να υπερασπιστεί αυτό που πίστευε. Ένα από τα πιο διάσημα παραδείγματα ήταν όταν αρνήθηκε να πει ότι θα «υπάκουε» τον πρίγκιπα Κάρολο στους γαμήλιους όρκους τους, επιλέγοντας αντ’ αυτού «αγάπη, τιμή και άνεση».

Αυτή η μικρή αλλά ισχυρή πράξη έστειλε ένα σαφές μήνυμα ότι δεν επρόκειτο να γίνει μια παραδοσιακή βασιλική σύζυγος και ότι ήταν αποφασισμένη να είναι δικό της πρόσωπο.

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο ήταν η προσγειωμένη φύση της και η ικανότητά της να συνδέεται με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Ήταν γνωστή για την καλοσύνη της και την προθυμία της να ακούσει, και συχνά μιλούσε με απλούς ανθρώπους για καθημερινά θέματα όπως η τηλεόραση.

princesdianasanta

Πήρε και τα παιδιά της στο πολυκατάστημα για να συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη, παραβιάζοντας το παραδοσιακό βασιλικό πρωτόκολλο.

dianaruning

Το 1991, η πριγκίπισσα Νταϊάνα έσπασε ξανά το βασιλικό πρωτόκολλο συμμετέχοντας σε αγώνα για την Ημέρα της Μητέρας στο σχολείο του Πρίγκιπα Χάρι. Αν και δεν κέρδισε τον αγώνα, έδειξε το ανταγωνιστικό της πνεύμα και την αποφασιστικότητά της να είναι μέρος της ζωής των παιδιών της.

Η επιρροή της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη βασιλική οικογένεια δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Έδειξε στον κόσμο ότι ήταν δυνατό να είσαι μια σύγχρονη, ανεξάρτητη γυναίκα και να είσαι ακόμα μέρος της μοναρχίας.

Άνοιξε το δρόμο για τις μελλοντικές γενιές των βασιλιάδων και η κληρονομιά της θα συνεχίσει να εμπνέει τους ανθρώπους για τα επόμενα χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds