Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Ανακηρύσσονται επίτιμοι δημότες Αρχαίας Ολυμπίας ο Γ. Γραμματίδης και το ζεύγος de Laet

dimarxeioolympia

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Ανακηρύσσονται επίτιμοι δημότες Αρχαίας Ολυμπίας ο Γ. Γραμματίδης και το ζεύγος de Laet – Σε ειδική εκδήλωση την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου

Ανακηρύσσονται επίτιμοι δημότες Αρχαίας Ολυμπίας ο Γ. Γραμματίδης και το ζεύγος de Laet – Σε ειδική εκδήλωση την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου

Την ευγνωμοσύνη των δημοτών για τη μεγάλη δωρεά 135.000 ελαιόδεντρων που φυτεύτηκαν στις πληγείσες περιοχές από την πυρκαγιά του 2021 θα εκφράσει ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας προς τον Γιάννο Γραμματίδη και το ζεύγος Steven & Dianne de Laet, ανακηρύσσοντάς τους επίτιμους δημότες, σε ειδική εκδήλωση την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της προαναφερόμενης ημερομηνίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας. Τη σχετική απόφαση έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρχαίας Ολυμπίας, (υπ’ αριθμ. 33/2023). Ο κ. Γραμματίδης, ως εμπνευστής, συντονιστής και «ψυχή» του εγχειρήματος «Ξαναφυτεύουμε τους Ελαιώνες της Αρχαίας Ολυμπίας», κατόρθωσε να κινητοποιήσει επιχειρηματίες και εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με την οικονομική χορηγία των οποίων αγοράστηκαν τα χιλιάδες ελαιόδεντρα.

Αντίστοιχα, το ζεύγος Steven & Dianne de Laet, υπεύθυνοι του Ιδρύματος ARETE, τιμώνται ως οι μεγαλύτεροι δωρητές χιλιάδων δενδρυλλίων Κορωνέικης ελιάς, προς αντικατάσταση του χαμένου φυτικού κεφαλαίου στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

yufy

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

11:00 π.μ. Έναρξη Τελετής  – Καλωσόρισμα προσκεκλημένων       

11:05 π.μ. -Χαιρετισμός Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Γεωργίου Γεωργιόπουλου και παρουσίαση της δράσης του κ. Γιάννου Γραμματίδη.

– Χαιρετισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

– Ανάγνωση και παράδοση της Απόφασης ανακήρυξης του κ. Γιάννου Γραμματίδη σε Επίτιμο Δημότη Αρχαίας Ολυμπίας.

– Προσφορά αναμνηστικού δώρου στον κ. Γιάννο Γραμματίδη.

– Αντιφώνηση κ. Γιάννου Γραμματίδη.

– Ανάγνωση και παράδοση της Απόφασης ανακήρυξης του ζεύγους Steven και Diane de Laet σε Επίτιμους Δημότες Αρχαίας Ολυμπίας.                           

– Προσφορά αναμνηστικού δώρου σε εκπρόσωπο του ζεύγους Steven και Diane de Laet.

– Προσφορά αναμνηστικού δώρου στην κα Ζωζώ Λιδωρίκη, Πρόεδρο Διεθνών Σχέσεων Πολιτισμού και Πρόεδρο Επιτροπής Πολιτισμού Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

– Αναμνηστική φωτογραφία.

13:00μ.μ. Πέρας Τελετής

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds