Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ανακοινώθηκε η Ατζέντα του διεθνούς συνεδρίου τηςECDM Expo NORTH 2024

ECDM Νorth24 Papastergiou

H Οργανωτική Επιτροπή τής eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2024 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των ομιλιών τού διήμερου, διεθνούς συνεδρίου της διοργάνωσης.

Η διεθνής εκθεσιακή και συνεδριακή διοργάνωση eCommerce & DigitalMarketingExpoNORTH2024, είναι το μεγαλύτερο επαγγελματικό event για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Βόρεια Ελλάδα και τον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων.

Θα πραγματοποιηθεί στις 17 & 18 Φεβρουαρίου 2024 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.‍

Στο διήμερο διεθνές συνέδριο, το οποίο στην προηγούμενη διοργάνωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 450 σύνεδροι, θα συμμετέχουν διακεκριμένα στελέχη εταιρειών, από διεθνή brands, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, στους τομείς του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ που δραστηριοποιούνται.

Κεντρικός ομιλητής στο διήμερο διεθνές συνέδριο της ECDM Expo NORTH 2024 θα είναι ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. ΔημήτρηςΠαπαστεργίου.

Οι διεθνούς κύρους ομιλητές που θα παραβρεθούν θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις και τις τάσεις στη βιομηχανία του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του DigitalMarketing. Βρείτε την πλήρη ατζέντα του συνεδρίου εδώ.

Συμμετοχή στο συνέδριο

Το κόστος του εισιτηρίου για το διήμερο διεθνές συνέδριο ανέρχεται στα 75 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες.

Για τα μέλη του GR.EC.A και του iabHellas προβλέπεται μειωμένο εισιτήριο, με κόστος 55 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση των ομιλιών.

‍Στηντιμήτουεισιτηρίουγιατοσυνέδριοπεριλαμβάνονται:

– Συμμετοχή και στις δύο ημέρες του συνεδρίου
– Πρόσβαση στις παρουσιάσεις των ομιλητών
– Δυνατότητα για Q&A με τους ομιλητές
– 1 διάλειμμα για καφέ και σνακ κάθε ημέρα, στο χώρο
– Υλικό συνεδρίου (τσάντα συνεδρίου, στυλό, σημειωματάριο)
– Μεταφραστική υπηρεσία (Αγγλικά <-> Ελληνικά)

Επίσκεψη στην έκθεση

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDMExpoNORTH2024 είναι δωρεάν.Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στην έκθεση, είναι μία δωρεάν εγγραφή που μπορεί να πραγματοποιηθεί εδώ. Το δωρεάν εισιτήριο για την επίσκεψη στην έκθεση ΔΕΝ εξασφαλίζει είσοδο στο συνέδριο.

Η ECDMExpo NORTH 2024 τελεί υπό την αιγίδα του GR.EC.A και του iabHellas και διοργανώνεται με την υποστήριξη των εταιρειών:

Main Sponsors: 3ds, AstroLabs, Softexpert.Digital
Sponsors: Web Expert, Γενική Tαχυδρομική, cs-cart Hellas
Supporter: izMedia

eCommerce& Digital Marketing Expo NORTH2024

Χώρος διεξαγωγής: Συνεδριακό κέντρο ″Ιωάννης Bελλίδης″, Θεσσαλονίκη.
Χρόνος διεξαγωγής: 17 & 18 Φεβρουαρίου 2024.
Ωράριο έκθεσης: 11:00 – 20:00
Ωράριο συνεδρίων: 12:00 – 18:00
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: ecdmexponorth.com
Διοργάνωση: Verticom

ECDM Νorth24 Papastergiou
ecdm north 2023 banner 550X550

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds