Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
viber image 2023 12 03 13 22 21 358
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk

Ogilvy: Νέα καμπάνια για την Ασφάλιση Κατοικίας Anytime της Interamerican

ogilvy nea kambania gia tin asfalisi katoikias anytime tis interamerican medet

Η νέα καμπάνια της Ogilvy για τηνAnytime έρχεται σε μια εποχή όπου τα ακραία φυσικά φαινόμενα αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες απειλές για κάθε κατοικία. Για κάθε σπίτι, που για τους περισσότερους ανθρώπους αποτελεί το έργο μιας ολόκληρης ζωής. Μέσα στο θόρυβο και την ένταση που δημιουργούν τα δημοσιεύματα αλλά και τα γεγονότα, η καμπάνια έρχεται και ξεχωρίζει προσφέροντας ένα σημείο ηρεμίας και αισιοδοξίας σε όλους.

Οι ζημιές μπορούν να αποκατασταθούν, το σπίτι μας μπορεί να είναι πάντα λειτουργικό και ασφαλές. Αυτή είναι η υπόσχεση της Anytime της Interamerican που γίνεται πράξη μέσω του προγράμματος Ασφάλισης Κατοικίας Anytime Home.

Και αποτυπώνεται με ένα συμβολικό, μονοσήμαντο τρόπο, με τη συντήρηση ενός πίνακα που απεικονίζει ένα σπίτι σε αστικό περιβάλλον. Η Anytime της Interamerican λειτουργεί στην ταινία υπερβατικά ως ο προστατευτικός κλοιός που θα προστατέψει κάθε σπίτι από κάθε φυσική καταστροφή.

Προσφέροντας έκπτωση στα ασφάλιστρα κατοικίας, και εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα το όφελος από τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

GIANNIKOPOULOS ELAIOTRIBIO 2X5 copy(1)

This will close in 20 seconds