Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Αναβλήθηκε η δίκη των Ηλείων αγροτών

Αναβολή για τον Ιανουάριο του 2025 πήρε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας, η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον πρόεδρο της ΟΑΣΗ, Θανάση Βομπίρη, για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Χθες το πρωί, στο δικαστικό μέγαρο στον Πύργο, όπου αναμενόταν να εκδικαστεί η συγκεκριμένη υπόθεση αγρότες και μέλη της Ομοσπονδίας και άλλων συλλόγων, συγκεντρώθηκαν προκειμένου να συμπαρασταθούν εμπράκτως στη δικαστική μάχη του προέδρου της ΟΑΣΗ.
«Σήμερα ήταν κατηγορούμενος ο μεγαλύτερος εγκληματίας της περιοχής. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας και όλη η αστυνομία ήταν εδώ», δήλωσε λίγο μετά την αναβολή ο κ. Βομπίρης.
Να σημειωθεί ότι η χθεσινή υπόθεση αφορά δύο κινητοποιήσεις των αγροτών, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ενεργώντας με πρόθεση από κοινού με άγνωστους δράστες, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, διατάραξε σε μεγάλη έκταση τη λειτουργία κοινόχρηστων συγκοινωνιακών μέσων.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds