
Πάτρα: Πέθανε βρέφος 20 ημερών
Το βρέφος είχε γεννηθεί πρόωρα, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας (13.07.26) στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, όταν έφυγε από τη ζωή, βρέφος μόλις 20 ημερών, το οποίο νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Νεογνών.
Σύμφωνα με το tempo24, το βρέφος είχε γεννηθεί πρόωρα και από τις πρώτες ημέρες της ζωής του αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, το βρέφος πέθανε το πρωί της Δευτέρας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και προκαλώντας συγκίνηση στην τοπική κοινωνία.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








