Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Ανοίγει δωρεάν για τους δημότες η πισίνα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρο Αμαλιάδας!

pisina kolimvitirio amaliada

Ανοίγει δωρεάν για ένα μήνα για τους δημότες, η πισίνα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρο Αμαλιάδας, στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος «Κολύμβηση για Όλους»

Από την Δευτέρα 8 Ιουλίου και για έναν μήνα η πισίνα του Δημοτικού κολυμβητηρίου Αμαλιάδας θα παραμένει ανοιχτή προς χρήση για το κοινό, υλοποιώντας το πρόγραμμα «Κολύμβηση για Όλους».

Οι ώρες που θα μπορούν να κολυμπούν οι δημότες είναι: το πρωί από τις 10 έως τις 12 και το απόγευμα από τις 4 έως τις 8, ενώ το Σάββατο το ωράριο θα είναι από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Για το λόγο αυτό, η πισίνα κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα θα διαθέτει τις συγκεκριμένες ώρες ναυαγοσωστική κάλυψη.

Οι δημότες που επιθυμούν να ενταχθούν στο δωρεάν πρόγραμμα κολύμβησης του Δήμου Ήλιδας, θα πρέπει να απευθύνονται στον Τσιρώνειο Παιδικό Σταθμό, όπου στεγάζεται το πρώην ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» και να προσκομίζουν τις απαραίτητες ιατρικές γνωματεύσεις από 1) Δερματολόγο, 2) Καρδιολόγο και 3) Γυναικολόγο για τις γυναίκες, με τις οποίες θα τους επιτρέπεται η χρήση της δομής.

Οι ώρες κατάθεσης των εγγράφων είναι από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν στο τηλέφωνο 2622023820.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds