Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Απαγόρευση διέλευσης και κυκλοφορίας οχημάτων σε κεντρικούς πεζόδρομους του Πύργου

vitrinapyrgos

Μέτρα για την κυκλοφορία στους πεζόδρομους του Πύργου

Στην τοποθέτηση των πρώτων πινακίδων για την απαγόρευση διέλευσης και κυκλοφορίας οχημάτων σε κεντρικούς πεζόδρομους του Πύργου, προχώρησαν χθες υπάλληλοι του Δήμου. Μερικά από τα πιο κεντρικά σημεία, όπου τοποθετήθηκαν οδικές σημάνσεις, ήταν ο πεζόδρομος της 28ης Οκτωβρίου στη συμβολή της οδού Μπιζανίου, στο ύψος του Δικαστικού Μεγάρου Πύργου και στην συμβολή των οδών Κρεστενίτη με Καπογιάννη, πίσω από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δήμος Πύργου έχει ήδη προχωρήσει και στην αντικατάσταση μεγάλου μέρος των φθαρμένων σημάτων, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες και η τοποθέτηση περισσότερων νέων πινακίδων και σε άλλες οδούς.

Ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής είχε αναφερθεί πολλάκις στο ζήτημα αυτό και ένας από τους βασικούς του στόχους είναι να παραδώσει τους πεζόδρομους στη χρήση των πεζών, προκειμένου να υπάρχει ασφαλή διέλευση και να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα σε σημεία, όπου ναι μεν απαγορεύεται η κυκλοφορία δίκυκλων και οχημάτων, ωστόσο δεν υπήρχε έλεγχος, κάτι που θα αλλάξει με την τοποθέτηση των νέων πινακίδων. Για τον λόγο αυτό, είχε πραγματοποιήσει και συνάντηση με εκπροσώπους του Τμήματος Τροχαίας Πύργου.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds