Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Αθλήτρια της Χρονιάς η Τόκα | Βραβεύτηκε από τον Α.Π.Σ Απόλλων Δυτικής Αττικής

Αθλήτρια της Χρονιάς η Τόκα Βραβεύτηκε από τον Α.Π.Σ Απόλλων Δυτικής Αττικής

Συγκίνηση και μοναδικές στιγμές για μια ακόμα χρονιά στην μεγάλη ετήσια γιορτή του Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Σε μια κατάμεστη αίθουσα , στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αιγάλεω ‘’Γιαννης Ρίτσος’’, ο σύλλογος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και παράλληλα τίμησε Αθλητές, Παράγοντες, Συλλόγους.

Η βραδιά ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Σταύρου Τσιμακίδη που στον λόγο του εκτός από την ανασκόπηση της περασμένης χρονιάς αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό δράσεων για την χρονιά που ήδη διανύουμε με έμφαση στους αγώνες και τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Εκτός των εκατοντάδων αθλητών, μελών, φίλων, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αιγάλεω Σκλαβούνος Λάμπρος ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, πολιτισμού και νέας γενιάς Κουτούλιας Ιωάννης, ο πρόεδρος της ΕΟΛΣΜΑΥ μέλος του ΔΣ του ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάμιος Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος του ΣΔΥ Πειραιά Σάμιος Άγγελος , ο πρόεδρος του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ Νέας Μάκρης Καραβασίλης Βλάσσης , η αντιπρόεδρος των ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ Γκέκα Μαρία , ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΟΣΛΜΑΥ Διαμαντής Γιώργος, ο πρόεδρος του ΕΥΚΛΗ Ακερμάνογλου Θοδωρής, και ο Γενικός Γραμματέας Αμανατίδης Χαράλαμπος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Αγία Παρασκευή και μέλος του ΔΣ της ΕΟΣΛΜΑΥ Τσαγκάρης Βασίλης ,ο πρόεδρος του συλλόγου ΣΑΦΑΝΣ Παγκαλάκης Νίκος κ.α.

Η Παναγιώτα Τόκα από τη Νεράιδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, απέσπασε το βραβείο της καλύτερης αθλήτριας του συλλόγου για το 2023, κορυφαία διάκριση για τον ΑΠΣ Απόλλωνα μαζί με το βραβείο αθλητής της χρονιάς που απέσπασε ο αθλητής Γιάννης Ζαχαράτος.

toska

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos