Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Αυλαία με διπλή παράσταση για το «ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ» από την Ομάδα Θεάτρου «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»

proskinio πσιλοι

Η αυλαία έπεσε, τα φώτα έσβησαν, η σκηνή άδειασε… η επιτυχία όμως τεράστια!!

Ακόμη μια υπέροχη χρονιά έκλεισε την Κυριακή στο Θέατρο Απόλλων στον Πύργο

Η αυλαία ”έπεσε” χτες Κυριακή 18/2 με διπλή παράσταση!!!

Αυλάια για το έργο ορόσημο της γαλλικής μπελ επόκ, «Ψύλλοι στ’ αφτιά». Ένα έργο το οποίο γράφτηκε έναν αιώνα πριν, όμως φαίνεται πως μένει πάντα επίκαιρο, σχολιάζοντας δεικτικά και με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο, τη ροπή του ανθρώπου προς τη συζυγική απιστία…

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η παράσταση της ομάδας Θεάτρου «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» με το έργο «ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ» του Ζωρζ Φεντώ σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν που παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ Πύργου.

Η παράσταση ”ανέβηκε” σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν με τον οποίο, και μετά το θρίαμβο του Σοφόκλειου “Οιδίποδα Τύραννου”, η ομάδα συνεργάζεται για ένατη φορά, ενώ τους ρόλους του έργου ερμήνευσαν οι Νίκος Λαϊνόπουλος, Ευάγγελος Κωνσταντίνου, Γιώτα Τόκα, Μαρία Μαντά, Νικόλ Σπηλιωτοπούλου, Κώστας Μπιλάλης, Άγγελος Γκοτσίνας, Έλενα Μπαγιώργου, Γεωργία Καράμπελα, Κώστας Ντεβενέζος, Ανδριάννα Γιατρά, Ραφαέλα Βουργουτζή και Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Ειδικά χτην χτεσινή τελευταία παράσταση σε ρόλο έκπληξη και εμφάνιση guest! o Στέλιος Λαινόπουλος!

Το κοινό του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής αγκάλιασε από την πρώτη ημέρα την παράσταση, που κατοχυρώνεται πλέον ως μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της ομάδας και κυριολεκτικά να κατακλύζει καθημερινά το Δημοτικό θέατρο για να απολαύσει τις περιπέτειες των ηρώων της παράστασης, δοσμένες μέσα από ανατροπές, απρόβλεπτες και κωμικές καταστάσεις και πάνω απ’ όλα με ένα φρενήρη ρυθμό γέλιου και κεφιού.  

Η αυλαία έπεσε χτες Κυριακή 18/2 με διπλή παράσταση!!!

Υ.Γ. Λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει, η ομάδα αποφάσισε και έδωσε μια επιπλέον παράσταση την Κυριακή στις 7.00 μ.μ., πέραν της ήδη προγραμματισμένης για τις 9.30.

proskinio πσιλοι

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds