Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

H Ολυμπία Βικάτου με καταγωγή από την Αρχ. Ολυμπία αναλαμβάνει τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού

olympia bikatou

H Ολυμπία Βικάτου με καταγωγή από την Αρχ. Ολυμπία αναλαμβάνει τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η έως τώρα Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας αναλαμβάνει αυτή τη θέση ύστερα από διαγωνιστική διαδικασία.

Η κα Βικάτου Βικάτου είχε αφήσει το δικό της στίγμα στην Ηλεία, αφού υπηρέτησε την Αρχαία Ολυμπία για 20 χρόνια ως αναπληρώτρια προϊσταμένη της Ζ΄ΕΚΠΑ.

Η Ανακοίνωση του Α.Σ.Ε.Π:

Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης (11ΓΔ/2023) για την πλήρωση μίας (1) θέσης ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Πολιτισμού, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν. 3528/2007), όπως ισχύει, ολοκληρώθηκε από το 1ο Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (1ο ΕΙ.Σ.Ε.Π.), η διαδικασία επιλογής για τη θέση ευθύνης: Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds