Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

H Ολυμπία Βικάτου με καταγωγή από την Αρχ. Ολυμπία αναλαμβάνει τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού

olympia bikatou

H Ολυμπία Βικάτου με καταγωγή από την Αρχ. Ολυμπία αναλαμβάνει τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η έως τώρα Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας αναλαμβάνει αυτή τη θέση ύστερα από διαγωνιστική διαδικασία.

Η κα Βικάτου Βικάτου είχε αφήσει το δικό της στίγμα στην Ηλεία, αφού υπηρέτησε την Αρχαία Ολυμπία για 20 χρόνια ως αναπληρώτρια προϊσταμένη της Ζ΄ΕΚΠΑ.

Η Ανακοίνωση του Α.Σ.Ε.Π:

Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης (11ΓΔ/2023) για την πλήρωση μίας (1) θέσης ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Πολιτισμού, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν. 3528/2007), όπως ισχύει, ολοκληρώθηκε από το 1ο Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (1ο ΕΙ.Σ.Ε.Π.), η διαδικασία επιλογής για τη θέση ευθύνης: Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds