Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Αξιέπαινη πρωτοβουλία από το Γυμνάσιο Κρεστένων

image 6 5

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Αξιέπαινη πρωτοβουλία από το Γυμνάσιο Κρεστένων- Οι μαθητές συγκέντρωσαν και παρέδωσαν ζωοτροφές στο δήμο για τα αδέσποτα ζώα

Οι μαθητές συγκέντρωσαν και παρέδωσαν ζωοτροφές στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων
Αξιέπαινη πρωτοβουλία
από το Γυμνάσιο Κρεστένων
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων στις 4 Απριλίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξιέπαινη πρωτοβουλία είχαν οι μαθητές του Γυμνασίου Κρεστένων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, οι οποίοι το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Απριλίου δια μέσω αντιπροσωπεία τους, παρέδωσαν ζωοτροφές και άλλα είδη για τα αδέσποτα στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.


Οι μαθητές που συνοδεύονταν από την καθηγήτριά τους κ. Παναγιώτα Παπαδοπούλου, συναντήθηκαν αρχικά με την αντιδήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Αθανασία Κουσκουρή η οποία τους μετέφερε τις ευχαριστίες του δημάρχου κ. Σάκη Μπαλιούκου για την συγκινητική όσο και αξιόλογη προσπάθεια που έκαναν, με σκοπό την ενίσχυση των αδέσποτων ζώων.


Η κ. Κουσκουρή αφού αναφέρθηκε στις συνεχείς ενέργειες που γίνονται για την περισυλλογή και φροντίδα των αδέσποτων σε ολόκληρη την ακτίνα του δήμου, υπογράμμισε πως η συγκινητική αυτή πρωτοβουλία δίνει τη δύναμη, την ελπίδα αλλά και την ώθηση για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, γύρω από το ευαίσθητο ζήτημα των αδέσποτων ζώων.


Από την πλευρά της εξάλλου η υπεύθυνη για τον Προγραμματισμό και τα αδέσποτα στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Μαρία Χριστοπούλου, ενημέρωσε τα μέλη της αντιπροσωπείας του Γυμνασίου για τη φροντίδα στα ζώα τα οποία μετά τη περισυλλογή τους εμβολιάζονται από συμβεβλημένο κτηνίατρο και τσιπάρονται, ενώ εν συνεχεία μεταφέρονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.


Η κ. Χριστοπούλου εξάλλου αναφέρθηκε και στο θέμα της υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων, όπου όπως είπε μπορεί κάποιος να απευθυνθεί στον οικείο δήμο και να τα πάρει αφιλοκερδώς, έχοντας περάσει χωρίς κόστος τις απαραίτητες ιατρικές πράξεις, διευκρινίζοντας ωστόσο πως δεν υπάρχει ευαισθητοποίηση για το συγκεκριμένο ζήτημα από το κοινό.


Όσον αφορά το καινούργιο καταφύγιο για τα αδέσποτα, η κ. Χριστοπούλου έκανε γνωστό ότι βρίσκεται στη φάση της κατασκευής με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και αναμένεται να ολοκληρωθεί τα επόμενα δύο χρόνια.
Αναφορικά με την πρωτοβουλία των μαθητών του Γυμνασίου Κρεστένων, μετά από ενημέρωση που είχαν από το Κτηνιατρικό Κέντρο, η κ. Παπαδοπούλου τόνισε ότι τα παιδιά με μεγάλη ευαισθητοποίηση και προθυμία συγκέντρωσαν τρόφιμα για τα ζώα αλλά και χρήματα, με τα οποία αγόρασαν ζωοτροφές και σκέφτηκαν να τα παραδώσουν στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds