Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Διαπεριφερειακή συνεργασία για την βελτίωση της εξυπηρέτησης καθημερινότητα των πολιτών – Συνάντηση στην Χαλκίδα με την συμμετοχή του Θ. Βασιλόπουλου

20240213 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ

Με αντικείμενο τα ζητήματα που απασχολούν τους βασικούς  τομείς των κοινών  αρμοδιοτήτων τους συναντήθηκαν την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, στην Χαλκίδα  ο Αντιπεριφερειάρχης  Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης  Θεόδωρος Βασιλόπουλος με τον Αντιπεριφερειάρχη  Καινοτομίας, Νέων Τεχνολογιών &  Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  Κώστα  Βαρδακώστα

 Η δραστική μείωση της  γραφειοκρατίας στις  καθημερινές συναλλαγές  πολιτών  και επιχειρήσεων  από  τις ψηφιακές υπηρεσίες και ο  εμπλουτισμός των ψηφιακών δεξιοτήτων  διοίκησης και εργαζομένων  μέσα από πρωτοβουλίες και δράσεις αποτελεί προτεραιότητα για τις δύο περιφέρειες. Όπως τόνισε ο κ Βασιλόπουλος στην συνάντηση στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας  όπου παραβρέθηκε και ο  Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης «η διαπεριφερειακή συνεργασία θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα μέσα από μεγάλη προσπάθεια και κοινό βηματισμό».

Επίσης κατά την διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις προσπάθειες ανασυγκρότησης των πληγεισών  περιοχών στις δύο περιφέρειες από πυρκαγιές,  πλημμύρες και ακραία καιρικά φαινόμενα  τα τελευταία χρόνια και την υπεύθυνη στάση που θα πρέπει να  επιδείξει η Πολιτεία για τα απαραίτητα έργα θωράκισης των υποδομών.  

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds