Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Παράταση παίρνει το φλέγον ζήτημα της μεταστέγασης των σχολών της ΔΥΠΑ καθώς ματαιώθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου

dimarxeiopyrgos3

…, όπου αναμενόταν να παρθεί και η σχετική απόφαση …

Παράταση παίρνει το φλέγον ζήτημα της μεταστέγασης των σχολών της ΔΥΠΑ στο σχολικό συγκρότημα του πρώην Ειδικού Γυμνασίου Λυκείου στον Άγιο Ιωάννη, καθώς η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, όπου αναμενόταν να παρθεί και η σχετική απόφαση ματαιώθηκε χθες το απόγευμα, λόγω έλλειψης απαρτίας των μελών του. Πιο συγκεκριμένα, το σώμα καλείται να λάβει απόφαση για την παραχώρηση της χρήσης του κλειστού Δημοτικού Σχολείου Αγ. Ιωάννη και πρώην Ειδικού Γυμνασίου Πύργου στην ΕΠΑΣ Μαθητεία Πύργου και στο ΙΕΚ Πύργου.

Όμως, η αγωνία των σπουδαστών παρατείνεται για την επόμενη συνεδρίαση, η οποία και θα προγραμματιστεί εντός των επόμενων ημερών. Η συγκεκριμένη λύση, όπως φαίνεται σε πρώτη φάση, θα έχει προσωρινό χαρακτήρα, και θα διαρκέσει μέχρι την ολοκλήρωση των απαιτούμενων δομικών και λοιπών επισκευών και την προγραμματισμένη λειτουργική και ενεργειακή αναβάθμιση του κτηριακού συγκροτήματος της ΕΠΑΣ Πύργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο των αναζητήσεων της διοίκησης της ΔΥΠΑ για εναλλακτικές λύσεις, η οποία με έγγραφό της ζήτησε από τον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης διαθέσιμων (μη δεσμευμένων) χώρων σε σχολικά συγκροτήματα.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Πύργου μέσω του αντιδημάρχου Παιδείας Γιάννη Πλεμμένου, ενημέρωσε τη ΔΥΠΑ ότι μπορεί να προβεί ο Δήμος Πύργου σε παραχώρηση χρήσης του πρώην Ειδικού Γυμνασίου Δημοτικής Ενότητας Αγίου Ιωάννη Πύργου, καθώς και του Κοινοτικού γραφείου της Δημοτικής Ενότητας για τη συνέχιση των μαθημάτων των μαθητών της ΕΠΑΣ Πύργου και των καταρτιζόμενων του ΙΕΚ Πύργου.

patris

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds