Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας: Ημερίδα για το νέο Ποινικό Κώδικα

image 21 33

Ημερίδα με θέμα, «Νέος Ποινικός Κώδικας και Κώδικας Ποινικής Δικονομίας», διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας, με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή του Ποινικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρίστο Μυλωνόπουλο.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 18:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου (Σοχιά) στην Αμαλιάδα.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:

«Το νομοσχέδιο με τις τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα και στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων σε μεγάλο μέρος του νομικού κόσμου και σε κάθε περίπτωση του δικηγορικού (συνεχείς αποχές και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας). Ήδη είναι νόμος του κράτους και λόγω της πολυπλοκότητας και της αυστηρότητάς του θεωρήσαμε καλό να ενεργήσουμε ώστε να γίνει μία λεπτομερής ενημέρωση των μελών του Συλλόγου μας και των πολιτών του Νομού μας (ελεύθερη είσοδος στο κοινό) με ομιλητή τον καθηγητή του Ποινικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Χρίστου Μυλωνόπουλου».

image 21 33

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds