Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήλωση της Βουλευτού Ηλείας, Ν.Δ., Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου για τη χορήγηση έκτακτου επιδόματος

avgerinopoulou exofyllo

Δήλωση της βουλευτή Ηλείας και Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, Διονυσίας Αυγερινοπούλου για τη χορήγηση έκτακτου επιδόματος:

«Η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί πως, όταν προκύπτουν αυξημένα κρατικά έσοδα από την οικονομική ανάπτυξη, θα αναδιανέμονται με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης και με προτεραιότητα στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Στο πλαίσιο αυτό, θα διατεθούν 350 εκατ. ευρώ σε 2,3 εκατ. πολίτες που ανήκουν στις πιο ευπαθείς ομάδες, όπως τα άτομα με αναπηρία, οι χαμηλοσυνταξιούχοι που δεν έχουν προσωπική διαφορά, οι ανασφάλιστοι υπερήλικες, όσοι λαμβάνουν Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και όσοι λαμβάνουν το επίδομα παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ. Με αυτό το μέτρο, η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει ότι είναι η μοναδική σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική δύναμη της χώρας, που συνδυάζει την οικονομική ανάπτυξη με τη δημοσιονομική ισορροπία και το κράτος πρόνοιας».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds