Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Άμεση παρέμβαση από τη Διονυσία Αυγερινοπούλου για το Κλειστό Γυμναστήριο Κρεστένων

avgerinopoulou exofyllo

-Έκτακτη χρηματοδότηση για τη θωράκιση του κτιρίου ζητά με Αναφορά της η βουλευτής Ηλείας της ΝΔ

Άμεση παρέμβαση από τη Διονυσία Αυγερινοπούλου για το Κλειστό Γυμναστήριο Κρεστένων

Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 2023

Την έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων για την επισκευή και τη θωράκιση του Κλειστού Γυμναστηρίου Κρεστένων ζήτησε η Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, καταθέτοντας αναφορά στα αρμόδια Υπουργεία, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Παραθέτοντας δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, η Διονυσία Αυγερινοπούλου υπογράμμισε το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί η στέγη του Γυμναστηρίου, εξαιτίας ανεμοστρόβιλου που έπληξε την Κρέστενα το βράδυ της περασμένης Τρίτης 7 Νοεμβρίου.

Όπως τόνισε, το ακραίο καιρικό φαινόμενο που σημειώθηκε, προκάλεσε σοβαρές καταστροφές στη μεμβράνη που καλύπτει τα πάνελ πάνω στη στέγη του Κλειστού Γυμναστήριου, με αποτέλεσμα να είναι πλέον εκτεθειμένο σε νέους κινδύνους το παρκέ του γυμναστηρίου.

Η κα Βουλευτής τόνισε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με εντολή του δημάρχου κ.Μπαλιούκου, έλαβαν άμεσα μέτρα για την προστασία του παρκέ από νέες βροχοπτώσεις, ωστόσο επισήμανε ότι η παλαιότητα της στέγης απαιτεί παρέμβαση που θα λύνει σε μόνιμη βάση το πρόβλημα, για να αποτραπούν νέες καταστροφές σε μελλοντική κακοκαιρία.

Η Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι το κόστος των απαραίτητων εργασιών για την αποτελεσματική προστασία του Γυμναστηρίου από νέα ακραία καιρικά φαινόμενα υπερβαίνει τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου και τα όρια της ανάθεσης που προβλέπει η νομοθεσία, για αυτό και ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να εγκρίνουν την έκτακτη ενίσχυση του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων για την άμεση επισκευή της στέγης και τη συνολική θωράκιση του Κλειστού Γυμναστηρίου Κρεστένων, το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες του τοπικού πληθυσμού και ανά διαστήματα φιλοξενεί πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds