Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ π. ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ,  ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΕΙΑΣ  κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΔΡΟ Ν.Δ 2

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ π. ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ,  ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΕΙΑΣ  κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

instagram

Μισό αιώνα από την ημέρα της ίδρυσής της με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή, η Νέα Δημοκρατία είναι ο κεντρικός πολιτικός φορέας της Μεταπολίτευσης, που στέριωσε τη Δημοκρατία στη χώρα μας και ενέταξε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Η Παράταξή μας είναι η μόνη κοινωνική και πολιτική δύναμη που άντεξε αλλά και ισχυροποιήθηκε στο διάβα του χρόνου, έχοντας καθιερωθεί στη συνείδηση του ελληνικού έθνους ως πυλώνας σταθερότητας του πολιτικού μας συστήματος.

Με δύναμή της, τις πατριωτικές της αρχές και την κοινωνική της ευαισθησία, προβάλλει και σήμερα ως ένας σύγχρονος προοδευτικός πολιτικός χώρος, όπου συντίθενται ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις.

Η Νέα Δημοκρατία κρατά σήμερα το πηδάλιο και επί των ημερών της η πατρίδα μας είναι ακόμα πιο ισχυρή στα διεθνή κέντρα λήψης αποφάσεων, έχοντας καταστεί περιφερειακή δύναμη σταθερότητας.

Η επέτειος των 50  χρόνων της είναι συγχρόνως ιστορική αναδρομή αλλά και εχέγγυο σταθερότητας για την Ελλάδα, ενώπιον ενός κόσμου αντιμέτωπου με μεγάλες προκλήσεις και αλλαγές.

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ν.Δ. 1

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds