Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Δήμαρχος Ήλιδας Χρ. Χριστοδουλόπουλος: Έθεσε το ζήτημα του περιφερειακού δρόμου της Αμαλιάδας στον υπουργό Χρ. Σταϊκούρα

gn

Τι είπε ο Δήμαρχος Ήλιδας κατά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών στον  εργοτάξιο του Πάτρα – Πύργος στο Γεράκι

Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό κ. Νίκο Ταχιάο και υπηρεσιακούς παράγοντες της «Ολυμπίας Οδού» και της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, είχε στον εργοτάξιο του Γερακίου ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλους, με αφορμή την αυτοψία του κυβερνητικού κλιμακίου στο νέο αυτοκινητόδρομο.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας, αφού ενημερώθηκε πλήρως για την πορεία του έργου το οποίο εντός ορίων του Δήμου Ήλιδας έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό περίπου 50%, εξέφρασε την ικανοποίησή του, ωστόσο, έθεσε σε όλους τους τόνους το πρόβλημα που υπάρχει με την είσοδο της Αμαλιάδας από το νέο αυτοκινητόδρομο, ελλείψει περιφερειακού δρόμου.

Η διαβεβαίωση του υπουργού για παράδοση του έργου το 2025, εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, βάζει σε προτεραιότητα τη δημιουργία περιφερειακού δρόμου, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο τα τελευταία χρόνια από τον Δήμο Ήλιδας.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ήλιδας σε ειδική συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες της εταιρείας ΤΕΡΝΑ στα γραφεία του εργοταξίου, συζήτησε όλες τις ενδεδειγμένες λύσεις, προκειμένου να γίνουν και οι κατάλληλες ενέργειες.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds