Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος: «Μεγάλη επιτυχία το Καρναβάλι Ζαχάρως 2024»

mitropoulos kRNAVALI

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν οι εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στον Δήμο Ζαχάρως στο πλαίσιο της τήρησης των εθίμων της Αποκριάς

Με μία σειρά εκδηλώσεων τίμησε ο Δήμος Ζαχάρως τα έθιμα της Αποκριάς σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Φορείς και τους χορηγούς. Ανεπανάληπτη ήταν η συμμετοχή μικρών και μεγάλων στο παιδικό πάρτυ που έλαβε χώρα στην Πλατεία Κρέσπη, στη νυχτερινή παρέλαση καρναβαλιστών και τη συναυλία, όπως και στις μεγάλες καρναβαλικές παρελάσεις της Νέας Φιγαλείας και της Ζαχάρως.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πολίτες και επισκέπτες δεν πτοήθηκαν θέλοντας να ξεφύγουν από την καθημερινότητα  χορεύοντας στους ρυθμούς του καρναβαλιού και απολαμβάνοντας τα άρματα και τα βεγγαλικά.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, συνεχάρη όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς για την άριστη συνεργασία και την προσπάθεια που κατέβαλε ο καθένας ξεχωριστά για το αποτέλεσμα που όλοι απήλαυσαν αλλά και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου που παρέδωσε άμεσα μια πόλη καθαρή. Επεσήμανε ότι ο Δήμος θα στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε  τι που αναδεικνύει τα ήθη και τα έθιμα του τόπου και θα συμβάλει στο χαμόγελο των πολιτών.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds