Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δημιουργία μητρώου προληπτικής απομάκρυνσης ευάλωτων πολιτών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης προχωράει ο Δήμος Ήλιδας

pyrkagiadh

Στη δημιουργία μητρώου προληπτικής απομάκρυνσης ευάλωτων πολιτών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης προχωράει ο Δήμος Ήλιδας

Στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ήλιδας μεριμνά για την έγκαιρη ενημέρωση των ευάλωτων ομάδων, για το «τί πρέπει να κάνουν» σε περίπτωση εφαρμογής ειδικών μέτρων πολιτικής προστασίας.

Τα άτομα που ανήκουν σε Ευάλωτες Ομάδες (ΑμεΑ, κλπ) ή οι βοηθοί – συνοδοί τους, μπορούν -εφόσον το επιθυμούν- να επικοινωνήσουν με το Δήμο Ήλιδας και να παρέχουν στοιχεία, τα οποία θα καταγραφούν σε ειδικό μητρώο για την έγκαιρη ειδοποίηση τους από τις δημοτικές αρχές, σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου προληπτικής απομάκρυνσης.

Στο μητρώο αυτό, θα πρέπει να περιλαμβάνονται κατ’ ελάχιστο τα στοιχεία επικοινωνίας, η δ/νση κατοικίας και η κατηγορία αναπηρίας (κώφωση, τύφλωση, κλπ), τα στοιχεία επικοινωνίας των προσωπικών βοηθών ή των άμεσων συγγενικών τους προσώπων, καθώς και το μεταφορικό μέσο που θα απαιτηθεί σε περίπτωση μετακίνησής τους (π.χ. μετακίνηση με επιβατικό αυτοκίνητο, ασθενοφόρο κλπ).

Για την ορθή τήρηση του μητρώου, τα ενδιαφερόμενα άτομα θα πρέπει να παρέχουν τη συγκατάθεσή τους εγγράφως, ως προς τα παρεχόμενα στοιχεία τα οποία για λόγους προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δημοσιεύονται.

Για την εγγραφή στο σχετικό Μητρώο παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ήλιδας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2622022534, ή στα e-mail: [email protected] και [email protected].

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds