Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης – Νέα ειδική συνεδρίαση ΤΕΣΟΠΠ με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου

440965302 846112330887934 5654756300724887609 n

Νέα ειδική συνεδρίαση Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 1 Μαΐου 2024, στο Δημαρχείο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανδραβίδας-Κυλλήνης μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτη Βαγγελάκου.

Με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου συζητήθηκε εκ νέου ο συντονισμός των δράσεων, καθώς και οι ενέργειες έχουν ολοκληρωθεί και προγραμματιστεί προκειμένου να ζήσουμε ένα καλοκαίρι χωρίς προβλήματα πυρκαγιών.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στους καθαρισμούς των οικόπεδων, στην ενημέρωση των δημοτών και τον ρόλο που θα παίξουν σε αυτή οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων καθώς και ο συντονισμός για την καλύτερη συνεργασία του Δήμου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οδοποιίας και Ηλεκτροφωτισμού Νίκος Σίνος, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Σκαλαβενίτης, o Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας Διονύσης Κεκάτος, o υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ηλείας Κώστας Μπαλκάμος, ο Διοικητής της Π.Υ. Λεχαινών Θεόδωρος Λεβέντης, ο Διοικητής του Α.Τ. Λεχαινών Γιώργος Παναγιωτόπουλος, η εκπρόσωπος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας Αθανασία Ράλλη, η εκπρόσωπος του Δασαρχείου Γεωργία Σπεντζάρη, καθώς και Πρόεδροι των Κοινοτήτων του Δήμου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds