Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Σε διαγωνιστική διαδικασία η βελτίωση δημοτικού φωτισμού στο Δήμο

fotismos fota

Σε διαγωνιστική διαδικασία η Βελτίωση Δημοτικού Φωτισμού Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Σε ανοιχτή διαγωνιστική διαδικασία βρίσκεται πλέον το έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ», εκτιμώμενης αξίας: 282.258,06 ευρώ, προ Φ.Π.Α. (24%).Το έργο προβλέπει την αντικατάσταση παλιών ιστών και φωτιστικών τα οποία αφενός είναι κατεστραμμένα με χαμηλό φωτισμό και αφετέρου είναι ενεργοβόρα.

Επίσης σε κάποιες περιοχές όπου δεν υπάρχει φωτισμός θα κατασκευαστεί νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού (εκσκαφές, σωλήνες HDPE, φρεάτια ηλεκτροδότησης, βάσεις ιστών, γειώσεις, καλώδια, ηλεκτρικοί πίνακες, κλπ.),καθώς και τοποθέτηση νέων ιστών με βραχίονα και φωτιστικά σώματα.

Τα νέα φωτιστικά σώματα που θα τοποθετηθούν θα είναι σύγχρονης τεχνολογίας LED τα οποία έχουν υψηλή φωτεινή ροή και επίπεδο φωτισμού και παράλληλα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν αφορούν την Κ. Κάστρου, την Κ. Νεοχωρίου, την Κ. Νέας Μανωλάδας ,την K. Ανδραβίδας και την K. Βάρδας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds