Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Συνεργασία και συναντίληψη μεταξύ Δήμου και Πυροσβεστικής στην πρώτη συνάντηση Δημάρχου με τον νέο Διοικητή Π.Υ. Ηλείας-

ΚΩΟΠΣΔ

Πρώτη συνάντηση με τον νέο Διοικητή της Π.Υ. Ηλείας

Συνεργασία και συναντίληψη μεταξύ Δήμου και Πυροσβεστικής

Την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τον νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας, Αρχιπύραρχο Περικλή Κουλκουβίνη, είχε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας.

Στην συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο Λεχαινών συμμετείχαν επίσης ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών Θοδωρής Λεβέντης, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Βαρβαρέσος.

Όπως τονίστηκε στην συνάντηση υπάρχει άριστη συνεργασία και συναντίληψη μεταξύ του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Παράλληλα, συζητήθηκαν οι διαδικασίες συντονισμού μεταξύ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Τέλος, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης ευχήθηκε στον νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού μας καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos