Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ξεκινά η μελέτη για την αποκατάσταση-επισκευή του ιστορικού Δημοτικού Σχολείου της Ανδραβίδας- Η ΚΤΥΠ Α.Ε. ανακήρυξε ανάδοχο για το έργο

andravida killini dimos.222jpg

Η ΚΤΥΠ Α.Ε. ανακήρυξε ανάδοχο για το έργο

Ξεκινά η μελέτη για την αποκατάσταση-επισκευή του ιστορικού Δημοτικού Σχολείου της Ανδραβίδας
Ακόμα μία δέσμευση του Δήμαρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα τηρείται στο ακέραιο

Και με τη βούλα ξεκινά η μελέτη για την αποκατάσταση-επισκευή του ιστορικού Δημοτικού Σχολείου της Ανδραβίδας, ύστερα και από την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΤΥΠ Α.Ε. ελήφθη απόφαση για την αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών για την «Σύνταξη τοπογραφικού διαγράμματος, Αρχιτεκτονική αποτύπωση, Έλεγχος υλικών, γεωτεχνική έρευνα και εκπόνηση μελέτης στατικής επάρκειας-επεμβάσεων Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας», ενώ παράλληλα ανακηρύχθηκε ως οριστικός ανάδοχος του έργου ο Οικονομικός Φορέας με την επωνυμία: «ΛΙΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ».


Το κόστος της μελέτης ύψους 99.808 ευρώ χρηματοδοτείται πλήρως από την ΚΤΥΠ Α.Ε. Μετά το πέρας της εκπόνησης της μελέτης θα ακολουθήσει και η χρηματοδότηση της εκτέλεσής του.


Πρόκειται για μία ακόμα δέσμευση του Δήμαρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα η οποία τηρείται στο ακέραιο. Δέσμευση για την οποία υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια από την Δημοτική Αρχή, είχαν κινηθεί όλες οι διαδικασίες και αποτελούσε ξεκάθαρο αίτημα των δημοτών.


Άλλωστε, η ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης είχε ήδη ανακοινώσει πως δόθηκε το «πράσινο φως» από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την αποκατάσταση- επισκευή του ιστορικού Δημοτικού Σχολείου της Ανδραβίδας, μετά και από την συνάντηση που είχαν τον περασμένο Οκτώβριο, με τον αρμόδιο Υφυπουργό Υποδομών κ. Νικόλαο Ταχιάο, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας και Βουλευτής Ηλείας και Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος.


Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης πλήρως ικανοποιημένος από τις εξελίξεις ευχαριστεί θερμά τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην προσπάθεια.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds