Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Με τον Δήμαρχο Ζαχάρως συναντήθηκε ο Δασάρχης Ολυμπίας

400931202 852131636914236 312928199582409599 n

Με τον Δήμαρχο Κώστα Αλεξανδρόπουλο συναντήθηκε, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Ζαχάρως, ο Δασάρχης Ολυμπίας Βασίλης Γιακουμής, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος προληπτικών καθαρισμών δασών Antinero.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για πρόγραμμα μείζονος σημασίας, καθώς όχι μόνο μετέτρεψε ολόκληρη την περιοχή του Καϊάφα σε έναν βατό χώρο περιπάτου και αναψυχής αλλά επίσης δημιούργησε αντιπυρικές ζώνες, που θα διευκολύνουν το έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας σε περίπτωση πυρκαγιάς, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες. Το πρόγραμμα προέβλεπε καθαρισμό υπόροφης βλάστησης, κλαδεύσεις, θρυμματισμούς και απομάκρυνση της βιομάζας και μετατροπής της σε λίπασμα για το ίδιο το δάσος.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος και ο κ. Γιακουμής συζήτησαν για τον καθαρισμό και την αισθητική αναβάθμιση του δάσους, το οποίο απέκτησε νέα όψη, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της δημιουργίας αντιπυρικών ζωνών. Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος «χάρη στο πρόγραμμα Antinero η περιοχή του Καϊάφα καθίσταται περισσότερο ασφαλής, λειτουργική και ελκυστική για τους επισκέπτες, καθώς αναδεικνύεται σημαντικά η φυσική ομορφιά του τοπίου».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Αντιδήμαρχος Νίκα Λαμπροπούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Μπαλαδήμας και ο Αναπληρωτής Δασάρχης Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds