Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Ήλιδας:  ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ

image 36 18

Δήμος Ήλιδας: Κλιμάκια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή μετά το σεισμό τους ελέγχους σε σχολεία και δημοτικές υποδομές

Με τρία συνεργεία μηχανικών που συστήθηκαν αμέσως μετά τη σεισμική δόνηση, οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ήλιδας ξεκίνησαν τις αυτοψίες στα σχολεία της Α΄/Βάθμιας και Β’/Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, στα οποία διακόπηκαν από την πρώτη στιγμή τα μαθήματα, ενώ στη συνέχεια οι έλεγχοι θα επεκταθούν σε χώρους συνάθροισης και δημοτικές υποδομές.

Παράλληλα, ο Δήμος Ήλιδας αποφάσισε λόγω των αυτοψιών, να αναβληθούν όλες οι δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή σε δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις και δημοτικές υποδομές πολιτισμού.

Τα αποτελέσματα των αυτοψιών θα ανακοινωθούν αμέσως μετά το πέρας των ελέγχων, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί, παρατηρηθεί ή διαπιστωθεί κάποια ζημιά σε σχολεία και σε λοιπά δημοτικά κτίρια.

Παρακαλούνται οι πολίτες να ελέγξουν τις οικίες τους και σε περίπτωση που διαπιστώσουν υλικές ζημιές από τον σεισμό, να ενημερώσουν άμεσα το Δήμο Ήλιδας, στα τηλέφωνα 2622038526, 2622038528, 6974543880.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds