Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Ηλιδας: Σηκώνει το… γάντι και καθαρίζει εθελοντικά, στο πλαίσιο της εκστρατείας “Let’s do it Greece”»

image 4 73

Ο Δήμος Ήλιδας- για τέταρτη φορά τα τελευταία επτά χρόνια- σας προσκαλεί την Κυριακή 14 Απριλίου, προκειμένου να συμμετάσχετε στην εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού που διοργανώνει το «Let’s do it Greece» σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο της φετινής δράσης θα καθαριστούν με πρωτοβουλία του Δήμου Ήλιδας, το δάσος της Μαραθιάς και το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας. Μαζί με το Δήμο στον καθαρισμό θα συμμετέχουν μαθητές, σύλλογοι, φορείς και εθελοντές, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος.

Το «Let’s do it Greece» είναι μια ιδέα νέων παιδιών, ένα κάλεσμα για δράση, ένα μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα δάση μας πιο καθαρά και πιο ασφαλή. Στόχος της εκστρατείας είναι να ενωθούν σε όλη τη χώρα οι εθελοντικές δράσεις, σχηματίζοντας την μεγαλύτερη ταυτόχρονη περιβαλλοντική δράση, η οποία οργανώνεται αποκλειστικά από εθελοντές.

image 4 73

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΔΑΣ:

  • Δράση με επίκεντρο το Δάσος της Μαραθιάς: Συγκέντρωση στις 10:00 το πρωί στην είσοδο του Δάσους, με τη συμμετοχή των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας.
  • Δράση με επίκεντρο το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, την παιδική χαρά και τους περιβάλλοντες χώρους: Συγκέντρωση στις 10:00 το πρωί στην είσοδο του χώρου εντός του πάρκινγκ, με τη συμμετοχή των Αθλητικών Συλλόγων της Αμαλιάδας.

*Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών επικοινωνήστε στο 2622038528.

Ελάτε να δώσουμε όλες και όλοι μαζί το «παρών» σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια,  στις δύο μεγάλες δράσεις του Δήμου μας!!!

Σας περιμένουμε όλες και όλους στα σημεία συνάντησης, για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο!!!

Η φύση μας χρειάζεται!!!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds