Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Πηνειού – Σε δημοπρασία το έργο για το οδικό δίκτυο Λυγιάς – Καλυβίων

3 ASFALTOS

Σε ηλεκτρονική δημοπρασία προχώρησε ο δήμος Πηνειού, για το έργο που αφορά τη βελτίωση και αναβάθμιση του οδικού δικτύου των τοπικών κοινοτήτων Λυγιάς και Καλυβίων προϋπολογισμού περίπου 500 χιλ. ευρώ.

Σύμφωνα με την περίληψη της δημοπρασίας που έχει ήδη δημοσιευθεί, το έργο αφορά στη βελτίωση – αναβάθμιση του οδικού δικτύου της πυρόπληκτης, βάσει της υπ’ αριθμ. Οικ 5285/Α32 ΚΥΑ (ΦΕΚ 1744τ.Β/31-8-07), τοπικών κοινοτήτων Λυγιάς και Καλυβίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα οι υπό μελέτη οδοί είναι τέσσερις και ειδικότερα στην ΤΚ Λυγιάς: Τμήμα Α (αρχή 1, πέρας 2) 450μ., Τμήμα Γ (αρχή 5, πέρας 6) 700μ. και τμήμα Δ 200μ. (αρχή 7, πέρας 8) και στην ΤΚ Καλυβίων: Τμήμα Ε (αρχή 9, μέση 10, πέρας 11) μήκους 300μ.. Αντικείμενο της μελέτης είναι ο τελικός σχεδιασμός του έργου και η αντιμετώπιση των κύριων τεχνικών θεμάτων, όπως: -η οριστική μελέτη γεωμετρικού σχεδιασμού των οδών.

-Η αναβάθμιση και η ανάπλαση του δημοτικής (αστικής) οδού εντός του οικισμού Καλυβίων.

-η διαμόρφωση των διασταυρώσεων των κύριων οδών με τους υφιστάμενους κάθετους αγροτικούς δρόμους, ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες μετακινήσεων προς τις γειτονικές ιδιοκτησίες, στην τοπική κοινότητα Λυγιάς.

Ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 20η Μαΐου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 3 το μεσημέρι ενώ ημερομηνία, ώρα και τόπος αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 24η Μαΐου 2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10 το πρωί. Να σημειωθεί ότι το έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του ΣΑΕΠ401 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων στο πλαίσιο του Υποπρογράμματος 1 «Υποδομές Αποκατάστασης Πυρόπληκτων Περιοχών» του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (ΕΑΠ) «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση στις πυρόπληκτες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Ηλεία» με Κ.Α. τρέχοντος προϋπολογισμού: 30.7323.044 ευρώ (έξοδα). Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι οκτώ μήνες από την υπογραφή και την ανάρτηση στο ΚΗΜΔΗΣ της Σύμβασης

1 VLAVH AGWGOS
dromos
3 ASFALTOS
katharismoi xorta
katharismos xorta zones

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds