Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Δήμος Πύργου: Δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου αναπνευστικής λειτουργίας (Σπιρομέτρηση)

tzouanopoulosd

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗ)

 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

Ο Δήμος Πύργου , μέσω του διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και του ΚΕΠ Υγείας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας, σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024, στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά (Αγ. Σπυρίδωνος 41 – Πύργος)  και την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 στο Περιφερειακό ιατρείο Καράτουλα, από τις 09:30 π.μ. έως 13:30 μμ , δωρεάν προληπτικό έλεγχο σπιρομέτρησης.

Εάν είστε άνω των 40 ετών, καπνίζετε ή είστε πρώην καπνιστής, εάν αναπνέετε με δυσκολία ή βήχετε και κρυολογείτε συχνά, ελάτε για έναν δωρεάν έλεγχο της αναπνευστικής σας λειτουργίας.

Η σπιρομέτρηση, μια απλή και ανώδυνη εξέταση, διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά και αποτελεί ουσιαστικό μέσο για τον έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού καλώντας στο τηλέφωνο 2621022199 και ώρες 8:00 – 15:00.

 Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη και την εθελοντική συμμετοχή  ιατρών πνευμονολόγων – φυματιολόγων, επιδεικνύοντας τη δέσμευση μας για υψηλή ποιότητα υγειονομικής περίθαλψης.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής και προαγωγής της υγείας , που αναπτύσσει ο Δήμος.  Η δράση αυτή γίνεται με την ευθύνη του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας κ. Δημητρίου Τζουανόπουλου .

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds