Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Δήμος Πύργου – Νέο έργο οδοποιίας

erga3

Νέο μεγάλο έργο αγροτικής οδοποιίας από τον Δήμου Πύργου

δρομοσκεραια keraia dromos

Δημοπρασία για το έργο αγροτικής οδοποιίας στον Πύργο

Δημοπρασία για την ανάδειξη του ανάδοχου που θα υλοποιήσει το μεγάλο έργο αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Πύργου θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Το συγκεκριμένο έργο, που αποτελείται από δύο υποέργα, έχει προϋπολογισμό 2.739.994 ευρώ, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και περιλαμβάνει παρεμβάσεις εντός του αστικού ιστού στον Πύργο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της «Κεραίας», καθώς και μικρότερα έργα σε περισσότερες από είκοσι δημοτικές κοινότητες.

Είναι το πλέον σημαντικό για την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης και προβλέπεται η μεγάλης έκτασης παρέμβαση στον αγροτικό δρόμο, που έχει μεγάλο κυκλοφοριακό φορτίο, με συνέπεια, την ανάγκη για συνεχή συντήρηση και αποκατάσταση.

Στόχος είναι να επιτευχθεί η μείωση του συνολικού κόστους μεταφοράς των παραγόμενων προϊόντων, καθόσον χάρις στην παρέμβαση αυτή, θα μειωθεί η ανάγκη μεταφόρτωσης εφόσον καταστεί δυνατή η πρόσβαση σε μεγάλα οχήματα μεταφοράς αγαθών πλησίον του σημείου παραγωγής αυτών. Πέραν αυτού, ο δρόμος  μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παρακαμπτήρια οδός, με εκτόνωση κυκλοφοριακού φόρτου προς την οδό Αλφειού, αποφορτίζοντας την οδό Ρήγα Φεραίου.

ert,dimispyrgou

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds