Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Δήμος Πύργου: Εκλέχθηκαν το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής – Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δημήτρης Μεσσαλάς

dimospyrgou proedreio dimotiko symvoulio

Δήμος Πύργου: Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δημήτρης Μεσσαλάς- Εκλέχθηκαν το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δημήτρης Μεσσαλάς

Ο κ. Δημήτρης Μεσσαλάς από την πλειοψηφία αναδείχθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου μετά τη φανερή ψηφοφορία που διεξήχθη κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. το απόγευμα της Τετάρτης (3/01/24) στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου.


Την θέση του Αντιπροέδρου κατέλαβε από την παράταξη του κ Τάκη Αντωνακόπουλου ο κ Θεόδωρος Κλειδέρης και του Γραμματέα από την παράταξη του κ Διονυσίου Μπέλτσου ο κ Ανδρέας Γαλανόπουλος.


Στην εφταμελή Δημοτική Επιτροπή από την παράταξη του Δημάρχου κ Στάθη Καννή εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι Βασίλης Παναγόπουλος, Νίκος Θεοδώρου, Νώντας Κυριαζής, και Βασίλης Φάμελος. Αναπληρωματικά μέλη οι Δημήτρης Τζουανόπουλος, Γιώργος Βέρροιος, Βασίλης Λιακόπουλος και Θανάσης Τσαμπρινός.


Από την μειοψηφία τακτικά μέλη οι Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και Γιάννης Αργυρόπουλος. Πρώτος αναπληρωματικός ο κ Διονύσιος Μπέλτσος και δεύτερος ο κ Νίκος Σκορδαλής.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds