Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Πύργου – Συνάντηση επιτελείων Καννή και Αντωνακόπουλου

syskepsi Antonakopoulos Kannis 768x416

Σύσκεψη στο Λάτσειο μεταξύ των επιτελείων Καννή και Αντωνακόπουλου

instagram

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο γραφείο δημάρχου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγατο Πύργου η πρώτη ενημερωτική συνάντηση ανάμεσα στον απερχόμενο δήμαρχο Τάκη Αντωνακόπουλο και τον νοεκλεγέντα δήμαρχο Στάθη Καννή, με την παρουσία αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων των δύο παρατάξεων.

Η συνάντηση έγινε σε συνέχειας της πρόσκλησης του κ. Αντωνακόπουλου στον κ. Καννή μετά τις εκλογές, για να αξιοποιηθεί το μεταβατικό δίμηνο ως προς την ενημέρωση της νέας δημοτικής αρχής για τα πεπραγμένα της απερχόμενης.

Ο κ. Αντωνακόπουλος τόνισε, ότι κοινή αγωνία είναι να πάει καλά ο δήμος Πύργου την επόμενη πενταετία και πρόσθεσε ότι πρόκειται για μια συνάντηση σε πολιτικό και υπηρεσιακό επίπεδο με στόχο την ενημέρωση για έργα, πρωτοβουλίες, δράσεις της προηγούμενης τετραετίας και γενικότερα για την κατάσταση που επικρατεί στον δήμο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η οικονομική κατάσταση του δήμου είναι καλή, με διαθέσιμα κοντά στα 10 εκατ. ευρώ, και ότι τα δρομολογημένα έργα θα ολοκληρωθούν απρόσκοπτα, ευχόμενος στο τέλος καλή επιτυχία στον κ. Καννή.

Από την πλευρά του ο κ. Καννής ανέφερε, ότι αποδέχθηκε την πρόσκληση για ενημερωτική συνάντηση από τη διοίκηση και τις υπηρεσίες σχετικά με τα πεπραγμένα της τετραετίας, (έργα, συμβάσεις, κ.ά.), στη βάση πως ο δήμος έχει συνέχεια, όπως όλα τα συλλογικά όργανα, και έκανε λόγο για μια εποικοδομητική συζήτηση που συμβάλει στο να μη χαθεί χρόνος με την ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής την Πρωτοχρονιά

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds