Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Πύργου – Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους Παιδικους Σταθμούς

nipiagogeio paidikosstahmos

Ξεκίνησαν οι εγγραφές από την Παρασκευή 10 Μαΐου για τους Παιδικους Σταθμούς Δήμου Πύργου

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

instagram

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξεκινούν οι εγγραφές από την Πέμπτη 10 Μαΐου

Από την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφών παιδιών στο Τμήμα Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πύργου για την σχολική περίοδο 2024-2025 και θα διαρκέσουν έως και τις 31-05-2024.Αυτό έγινε γνωστό από το Τμήμα Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πύργου με γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε. Για την εγγραφή των παιδιών πρέπει να υποβληθεί από τους γονείς, αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τις 8:30 μέχρι τις 13.30 (ή με ταχυδρομική αποστολή) και στους τρεις Παιδικούς Σταθμούς του Τμήματος κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.1ος Π.Σ. Πύργου Γορτυνίας 48 τηλ. 2621022251 email: [email protected] Π.Σ Επιταλίου τηλ. 2621071204 Π.Σ. Καράτουλα τηλ. 2621180024.

Τα απαιτούμενα έντυπα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου www.cityofpyrgos.gr)Γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για παιδιά που συμπληρώνουν τα 2,5 έτη έως 30-09-2024 και μέχρι την εγγραφή τους στo Νηπιαγωγείο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Α.

1.Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να εργασθούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής και αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης ή της σύμβασης με το έντυπο Ε4, για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

2.Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ή φωτοαντίγραφο της τελευταίας απόδειξης πληρωμής εισφορών για ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες, κ.λπ.

3.Φωτοαντίγραφο κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ) σε ισχύ εφόσον οι γονείς είναι άνεργοι.Β. Ατομική κάρτα υγείας παιδιού (το έντυπο χορηγείται από την υπηρεσία) και φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου υγείας με τα εμβόλια που προβλέπονται.Γ. Δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, για την οικογενειακή κατάσταση της οικογένειας του παιδιού.

1. Αριθμός παιδιών της οικογένειας,

2. Κοινωνικό πρόβλημα (ορφανό, γονείς διαζευγμένοι ή σε διάσταση, αναπηρία σωματική ή πνευματική γονέα) συνοδευόμενη από τα απαραίτητα έγγραφα,

3.Υπεύθυνα άτομα που θα παραλαμβάνουν το παιδί – ώρα αποχώρησης.

Δ. Εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας, του φορολογικού έτους

. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

ΣΤ. Οι αλλοδαποί θα υποβάλλουν και την άδεια νόμιμης παραμονής τους στη χώρα.

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΡΟΦΕΙΩΝ

Η καταβολή των τροφείων θα γίνεται ανάλογα με το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα και σύμφωνα με την αριθ. 222/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πύργου, όπως τροποποιήθηκε με την αριθ. 294/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύργου. Απαλλάσσονται όσοι έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μέχρι 25.000,00 ευρώ.

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΖΟΥΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds