Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Δήμος Ζαχάρως: Ένας ακόμα δωρεάν προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος (Τεστ Παπ) στην Ζαχάρω

image 32 29

Ο Δήμος Ζαχάρως μέσω του Κέντρου Κοινότητας και του Βοήθεια στο Σπίτι, σε συνεργασία με το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας, πραγματοποίησε δωρεάν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) σε γυναίκες της Δημοτικής Ενότητας Ζαχάρως, την Πέμπτη 21/03/2024 με μεγάλη επιτυχία. Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας και της Βοήθειας στο σπίτι, Αλεξάνδρα Θεοφιλοπούλου Κοινωνική Λειτουργός και Μαρία Καστρινού Κοινωνική Λειτουργός του Δήμου Ζαχάρως καθώς και το κλιμάκιο του Δικτύου Μαιών Αμαλιάδος, με τις Μαίες Νίκη Μυλωνά και Ελένη Φωτεινοπούλου, υποδέχθηκαν γυναίκες που θέλησαν να κάνουν γυναικολογικό προληπτικό έλεγχο, από τη Ζαχάρω και την ευρύτερη περιοχή.

Στη δράση αυτή έδωσαν το παρόν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Συνοχής & Αλληλεγγύης Γιώργος Τριγάζης. Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τριγάζης, μετά το πέρας της δράσης, ανέφερε: << Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά, αλλά και εκ μέρους του Δημάρχου Ζαχάρως Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, όλες εκείνες τις γυναίκες που ήρθαν και έκαναν προληπτικό έλεγχο. Η συνεχής ενημέρωση και στήριξη των δημοτών μας, μέσα από στοχευμένες δράσεις είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς κυρίως όταν έχει να κάνει με θέματα που αφορούν την υγεία. Θα εμπλουτίσουμε τις παρεμβάσεις μας αυτές, με τα στελέχη των κοινωνικών δημοτικών υπηρεσιών σε όλο τον Δήμο Ζαχάρως. Επίσης για ακόμα μια φορά θέλω να ευχαριστήσω το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδος, για την στήριξη του>>.

*Το Κέντρο Κοινότητας είναι Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος “Δυτική Ελλάδα 2021-2027”

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds