Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Περιφ.Δυτ.Ελλάδος – Ενημερωτική συνάντηση τη Δευτέρα 15/01 για τα μέτρα αντιμετώπισης μεταδοτικών λοιμώξεων στα σχολεία

apolumantiko sxoleio gripi

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Οδηγίες και μέτρα αντιμετώπισης μεταδοτικών λοιμώξεων στην σχολική κοινότητα» συγκαλεί την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 12:00, η  Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Άννα Μαστοράκου, με αφορμή  την αυξημένη επίπτωση και έξαρση των μεταδοτικών λοιμώξεων που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα.

Με γνώμονα την προστασία και προαγωγή της υγείας του γενικού πληθυσμού, πρόκειται να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με τρόπους αντιμετώπισης και πρακτικές διαχείρισης μεταδοτικών λοιμώξεων (λοιμώξεις του αναπνευστικού, μηνιγγίτιδες και γαστρεντερίτιδες κ.α) σε επίπεδο σχολικής κοινότητας.

Στη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Πάτρα, έχουν κληθεί μεταξύ άλλων οι Διευθυντές Εκπαίδευσης, εκπρόσωποι των Δήμων, καθώς επίσης  αντιπροσωπείες των Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds