Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Ζαχάρως- Φιγαλείας: Συνάντηση Δημάρχου Ζαχάρως με τον Τάσο Κάπο

Δήμος Ζαχάρως Φιγαλείας Συνάντηση Δημάρχου Ζαχάρως με τον Τάσο Κάπο

Το Δήμαρχο Ζαχάρως, κ. Κώστα Αλεξανδρόπουλο, επισκέφτηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο νέο δημοτικό σχήμα κ. Τάσος Κάπος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι αντιδήμαρχοι Φώτης Καλογερόπουλος, Δήμητρα Σκαλτσά, Νίκα Λαμπροπούλου και οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αντώνης Αδαμόπουλος και Μίλτος Θάνος. Η συζήτηση που ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα διεξήχθη εφ’ όλης της ύλης και πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Κάπο και τους συνεργάτες του εκτενώς για τα έργα, τις χρηματοδοτήσεις και τις μελέτες για την ανάπτυξη του Δήμου Ζαχάρως που η απερχόμενη Δημοτική Αρχή αφήνει ως παρακαταθήκη στην νέα Δημοτική Αρχή. Έργα και μελέτες που πρέπει να συνεχιστούν προς όφελος των δημοτών, όπως επεσήμαναν οι δύο συνομιλητές. Διεξοδικά συζήτησαν την ανάγκη άσκησης περαιτέρω ενεργειών για την τροποποίηση του Π.Δ. για την αξιοποίηση της παραλίας του Δήμου, τη θετική εξέλιξη της δημοπράτησης του «Παρά θιν αλός» και συμφώνησαν στην ανάγκη συνέχισης των προσπαθειών του Δήμου Ζαχάρως για την αξιοποίηση του Καϊάφα και του Iαματικού Tουρισμού.

Ο κ. Κάπος ευχαρίστησε και «δήλωσε την απόλυτη εκτίμησή του στο πρόσωπο του κ. Κ. Αλεξανδρόπουλου προς άρση εντυπώσεων που διατυπώθηκαν από ατυχείς εκφράσεις κατά την προεκλογική περίοδο και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έκταση και την ποιότητα του δημοτικού έργου που πραγματοποιήθηκε την τετραετία 2019-2023. Με έμφαση τόνισε ότι η μεγαλύτερη υπηρεσία του Κώστα Αλεξανδρόπουλου και της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Ζαχάρως είναι ότι κατάφεραν, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, να επαναφέρουν το Δήμο Ζαχάρως στη νομιμότητα και την χρηστή διοίκηση. Ο Δήμος Ζαχάρως έχει πλέον ξεφύγει από το παρελθόν και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον».

Ο Δήμαρχος κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος τόνισε: «Στη διάρκεια της θητείας μας φροντίσαμε να αναδείξουμε «το άλλο παράδειγμα» διοίκησης και πολιτικής πρακτικής. Συστηματικά, σύννομα και αποτελεσματικά πραγματοποιήσαμε αξιόλογο έργο και αφήνουμε σημαντική παρακαταθήκη σε θεσμικό επίπεδο και σε επίπεδο έργων ανοίγοντας το δρόμο ώστε ο δήμος Ζαχάρως Φιγαλείας να μπει σε τροχιά ανάπτυξης, να βρει τη θέση που του αξίζει και να αναδειχθεί σε πόλο έλξης που θα κάνει τα παιδιά μας να θέλουν και να μπορούν να ζήσουν στον τόπο μας.

Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται η σύμπραξη όλων των δυνάμεων του τόπου και αυτό ακριβώς το νόημα είχε η σημερινή συνάντηση με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Τάσο Κάπο». Κοινή διαπίστωση από την συνάντηση είναι ότι όλοι με ενωμένες τις δυνάμεις και με εποικοδομητική κριτική θα πορευτούμε στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του δήμου μας».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos