Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Έρχεται μεγάλη προκήρυξη μόνο Δ.Ε. και Υ.Ε για μόνιμους διορισμούς στο Δημόσιο από το ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ ASEP

ΑΣΕΠ: Έρχεται μεγάλη προκήρυξη μόνο Δ.Ε. και Υ.Ε για μόνιμους διορισμούς στο Δημόσιο

Νέα μεγάλη προκήρυξη ετοιμάζει το ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μονίμων υπαλλήλων στο δημόσιο, σε ΟΤΑ και φορείς δημόσιους φορείς, αποκλειστικά των κατηγοριών Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΔΕ, ΥΕ).

Η προκήρυξη θα αφορά υπουργεία, δήμους, περιφέρειες και άλλους δημόσιους οργανισμούς. Η συγκεκριμένη προκήρυξη είναι συνέχεια των δύο μεγάλων προκηρύξεων της Ανεξάρτητης Αρχής για όσους πέτυχαν στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Ηδη έχει εκδοθεί η προκήρυξη που αφορά την κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε), ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να βγει και αυτή που αφορά του επιτυχόντες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε).

Σημειώνουμε ότι οι ΔΕ και ΥΕ δεν συμμετείχαν στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Με δεδομένο λοιπόν ότι ο επόμενος που πιθανά θα συμπεριλάβει και τις κατηγορίες (Δ.Ε και Υ.Ε) θα πραγματοποιηθεί το νωρίτερο το 2025, για τις μόνιμες προσλήψεις του 2024 που αφορούν τις συγκεκριμένες εκπαιδευτικές βαθμίδες θα ακολουθηθεί η διαδικασία των διορισμών με βάση συστήματος μοριοδότησης.

Οι μόνιμοι διορισμοί λοιπόν για τους Δ.Ε και Υ.Ε θα γίνουν μέσω της μεγάλης προκήρυξης που θα εκδώσει το ΑΣΕΠ από το νέο χρόνο, ενώ πιθανά να υπάρξουν και άλλες προκηρύξεις ανάλογα με τον προγραμματισμό των υπηρεσιών του Δημοσίου για τις μόνιμες προσλήψεις του 2024.

Με βάσει τα παραπάνω, οι αντίστοιχες προκηρύξεις για τους διορισμούς θα πραγματοποιηθούν με βάση το συστήματος μοριοδότησης, στο οποίο προβλέπονται:

Για την ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ.Ε.

Μοριοδότηση Βαθμού Βασικού Τίτλου Σπουδών

Ενδεχόμενη Εμπειρία

Ξένες Γλώωσες

Γνώση Χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή

Για την Κατηγορία Υ.Ε.

Ο τίτλος σπουδών τριταξίου Γυμνασίου ή Δημοτικού (για όσους αποφοίτησαν έως το 1980).

Ο χρόνος ανεργίας,

Η εμπειρία,

Ο αριθμός ανηλίκων τέκνων και η ηλικία.

aftodioikisi

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds