Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης 2024 – Ας γίνουμε Ήρωες της Ανακύκλωσης!

avgerino ilia

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης 2024 – Ας γίνουμε Ήρωες της Ανακύκλωσης!

Στις 18 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης,  ο παγκόσμιος πληθυσμός ενώνεται για να θέσει ως προτεραιότητα τον πλανήτη και να αλλάξει την νοοτροπία των επιχειρήσεων, των κυβερνήσεων αλλά και κάθε πολίτη ξεχωριστά, ώστε τα αντιμετωπίζουν τα ανακυκλώσιμα υλικά ως πολύτιμους πόρους, για να προωθήσουν βιώσιμες πρακτικές και να αναδείξουν τα οφέλη της.

Φέτος, το θέμα το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Ανακύκλωσης είναι «#RecyclingHeroes» και αποτελεί μια προτροπή να τιμήσουμε τους ανθρώπους και τις δράσεις που βοηθούν τον πλανήτη μας με την ανακύκλωση, για έναν υγιή πλανήτη και για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Θα πρέπει να συνεργαστούμε όλοι για να προστατεύσουμε το περιβάλλον μας και να ενθαρρύνουμε τους «ήρωες» που βοηθούν στην ανακύκλωση στις περιοχές τους και πρέπει να αποτελούν πηγή έμπνευσης και παράδειγμα για όλους μας.

Το φετινό θέμα μας καλεί να αναγνωρίσουμε τους ανθρώπους και τις δραστηριότητες που αναδεικνύουν τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ανακύκλωση, στη συμβολή σε έναν περιβαλλοντικά σταθερό πλανήτη και ένα πιο πράσινο μέλλον που θα ωφελήσει όλους.

Ας ενεργοποιήσουμε κάθε δημιουργική δύναμη που διαθέτουμε, για να πετύχουμε τους περιβαλλοντικούς μας στόχους!

Ας δουλέψουμε για την ενίσχυση της ανακύκλωσης σε όλα τα επίπεδα, συμμετέχοντας όλοι στην παγκόσμια πλανητική προσπάθεια και ας αναδείξουμε τους δικούς μας «#RecyclingHeroes». Ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει ο πραγματικός ήρωας της ανακύκλωσης!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds