Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Προχωρά η αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Α.Τ Κρεστένων

avgerinopoulou 1

Την ικανοποίησή της για τις θετικές εξελίξεις που φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά την μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων στο κτίριο του πρώην Ειρηνοδικείου, εξέφρασε η Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με αφορμή την ολοκλήρωση της πρώτης σημαντικής φάσης της ανοιχτής διαδικασίας μέσω του εθνικού συστήματος ηλεκτρονικών δημόσιων συμβάσεων, για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου, προϋπολογισμού 241.916,69 Ευρώ, πιστώσεις έχουν δεσμευτεί από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου..
Όπως ενημερώθηκε σε επικοινωνία που είχε με την Διεύθυνση Τεχνικής Υποστήριξης-Τμήμα Κτιριολογικής Υποδομής του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, ήδη έχουν αποσφραγιστεί οι προσφορές που υποβλήθηκαν και έγινε η αξιολόγηση των δικαιολογητικών για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου. Η Ηλεία Βουλευτής έλαβε την διαβεβαίωση ότι η προβλεπόμενη διαδικασία εξελίσσεται κανονικά και χωρίς καθυστερήσεις και αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης στις αρχές του νέου έτους, με την ολοκλήρωση όλων των φάσεων του δημόσιου διαγωνισμού.
Η κα. Αυγερινοπούλου παρακολουθεί όλο το προηγούμενο διάστημα τις εξελίξεις, εκδηλώνοντας διαρκές ενδιαφέρον, με συναντήσεις και επικοινωνία τόσο με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη όσο και με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, προκειμένου να ιεραρχηθούν οι ανάγκες που υπάρχουν, σχετικά με την βελτίωση των κτιριακών υποδομών για την στέγαση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Ηλείας, ώστε να καλύπτονται οι λειτουργικές ανάγκες τους
Η κα. Αυγερινοπούλου τόνισε ότι θα είναι πάντα αρωγός στο έργο που προσφέρει η Ελληνική Αστυνομία και το προσωπικό της για την δική μας ασφάλεια, ευχαριστώντας την πολιτική και φυσική ηγεσία. «Η αποτελεσματική μας συνεργασία θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα προκειμένου από κοινού να συμβάλλουμε στην επίλυση και άλλων εκκρεμών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό, δρομολογώντας όλες τις αναγκαίες και ενδεδειγμένες βελτιωτικές παρεμβάσεις για την άμεση αντιμετώπισή τους, πάντοτε με γνώμονα την εξασφάλιση κατάλληλων συνθηκών εργασίας για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και προς όφελος των συμπολιτών μας» υπογράμμισε η κα. Αυγερινοπούλου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos