Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Δωρεά φορητών υπολογιστών στο Δημοτικό Σχολείο Πελοπίου

Δωρεά φορητών υπολογιστών στο Δημοτικό Σχολείο Πελοπίου

Με ιδιαίτερη χαρά παραλάβαμε χθες τρεις φορητούς υπολογιστές από την εταιρεία «ACCENTURE TECHNOLOGY» (Accenture Hardware Donation Program), δωρεά που πραγματοποιήθηκε με την εξαιρετική πρωτοβουλία του κ. Νικόλαου Δημάκη από την Ανδραβίδα, ενός δραστήριου πολίτη, με τη μεσολάβηση του οποίου και άλλα σχολεία του Νομού Ηλείας, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έχουν εξοπλιστεί.


Με τις δωρεές αυτές η εταιρεία «ACCENTURE TECHNOLOGY» έχει την ευκαιρία να συνεισφέρει στον εξοπλισμό μικρών επαρχιακών σχολείων και να υποστηρίξει τον ψηφιακό γραμματισμό των παιδιών. Η τεχνολογία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση του 21ου αιώνα και είναι απαραίτητο οι μαθητές/τριες να αποκτήσουν πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες και να τις αξιοποιήσουν για τη μάθηση και την προσωπική τους ανάπτυξη. Οι φορητοί υπολογιστές θα αποτελέσουν πολύτιμο εργαλείο για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας και θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, που είναι απαραίτητες για την επιτυχία τους στο σχολείο και στη ζωή.


Είναι σημαντικό τα σχολεία να υποστηρίζονται από το κράτος αλλά και από ανθρώπους που έχουν την ευαισθησία και τη δυνατότητα να υποστηρίξουν το εκπαιδευτικό έργο, πόσο μάλλον, μικρών επαρχιακών σχολείων που έχουν περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες και ελάχιστους πόρους


Η Διεύθυνση, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθήτριες και μαθητές του Σχολείου μας ευχαριστούν θερμότατα τον κ. Δημάκη για το ενδιαφέρον και τις ενέργειές του να μας φέρει σε επαφή με την εταιρεία, καθώς και την «ACCENTURE TECHNOLOGY» και τον κ. Ευάγγελο Κασίμη (Associate Manager – Infrastructure Engineering, Infrastructure Shared Services, Infrastructure Services for Accenture Cloud First) για την ευγενική τους προσφορά. Ελπίζουμε η δωρεά τους αυτή να βρει και άλλους μιμητές.


Ευχαριστούμε πολύ
Ευγενία Παπανικολάου
Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Πελοπίου

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds