Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων το άναμμα του δέντρου στην Κρέστενα- Έναρξη των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος

BRDS

Έναρξη των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων το άναμμα του δέντρου στην Κρέστενα

Πλήθος κόσμου στην κεντρική πλατεία της πόλης το απόγευμα της Κυριακής

Μέσα σε έντονα εορταστικό κλίμα,  φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία Κρεστένων, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού κατοίκων από την ευρύτερη περιοχή του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Πρόκειται ουσιαστικά για ην έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που διοργανώνει και φέτος ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με επικεφαλής το δήμαρχο κ. Σάκη Μπαλιούκο.

Ο στολισμός του  δέντρου (ελάτου) έγινε τις προηγούμενες ημέρες από συνεργεία του δήμου, με την παράλληλη τοποθέτηση της καλαίσθητης  Φάτνης  της Γεννήσεως του Χριστού, που έχει προσδώσει ιδιαίτερα όμορφο τόνο στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου  στην κεντρική πλατεία  συνοδεύτηκε από μια σειρά από παράλληλες  εκδηλώσεις που  διοργάνωσαν από κοινού   η Κοινότητα Κρεστένων ,ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, ο Σύλλογος Γυναικών και  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του  δημοτικού σχολείου Κρεστένων.

Η φωταγώγηση του δέντρου εξάλλου έγινε εν μέσω πυροτεχνημάτων που προσέδωσαν εντυπωσιακό τόνο στην ατμόσφαιρα, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα χορευτικά από τους μαθητές της σχολής της Δήμητρας Μπέρτσου.

Παράλληλα στο χώρο  υπήρχαν παιχνίδια για τα μικρά παιδιά, καθώς και παρασκευή χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων από σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Πύργου. 

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Αν. Καρνάρος, ενώ το  «παρών» έδωσαν αιρετοί, τοπικοί φορείς, κάτοικοι  και πολλοί γονείς με τα παιδιά τους.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos