Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Δράσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου

pyrgos agora

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, θέλοντας να δώσει πνοή στην αγορά της πόλης και να «γνωρίσει» καλύτερα τα καταστήματα των κεντρικών οδών στους πολίτες, αλλά και στους επισκέπτες της, διοργανώνει αύριο Παρασκευή 12 Ιουλίου, μία ξεχωριστή δράση, στις οδούς Ερμού, Γερμανού, Αιόλου και Σισίνη, δηλαδή στο κέντρο της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, θα πραγματοποιηθούν πολλά δρώμενα από τη σχολή χορού «Χοροκίνηση», που θα εκπλήξoυν μικρούς και μεγάλους, με πολλά χορευτικά παιχνίδια, όπου όλοι θα μπορούν να μάθουν κάποιες χορευτικές κινήσεις, ενώ θα παρουσιαστούν και διάφοροι χοροί. Θα γίνουν επίσης παιχνίδια με παιδιά, ενώ θα υπάρχει πολύ μουσική στο κέντρο του Πύργου.

Στη δράση θα συμμετάσχει και ο Φιλαθλητικός Πύργου που θα κάνει παρουσίαση του αθλήματος του μπάτμιντον, δείχνοντας σε μικρούς και μεγάλους πώς παίζεται το άθλημα, χρησιμοποιώντας κυρίως μικρούς αθλητές και αθλήτριες. Επίσης θα υπάρξει και παρουσίαση ποδηλάτων.

Οι δρόμοι που θα γίνει η δράση, θα κλείσουν από τις 7:00 το απόγευμα, με τις παρουσιάσεις να ξεκινούν περίπου μισή ώρα αργότερα, ενώ το event θα ολοκληρωθεί στις 9:30 το βράδυ.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds